Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Телеком Србија поднеће тужбу против СББ
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

16. 04. 2020.

Извор: Телеком Србија

Телеком Србија поднеће тужбу против СББ

Поводом јучерашњег саопштења компаније СББ, у којем се неосновано оптужује компанија Телеком Србија, да смо саучесник у наводном сајбер нападу на њихове сервере, тако што смо наводно слали поруке њиховим корисницима, обавештавамо јавност да ћемо са нашим адвокатима анализирати последице оваквог безобзирног напада на нашу компанију и против СББ поднети тужбу надлежним судским органима, јер се оваквим нелојалним и срамним понашањем наше директне конкуренције нарушава углед и наноси штета нашој компанији.

Категорички негирамо да је Телеком Србија слао поруке корисницима СББ и на било који начин саучествовао у наводном сајбер нападу на СББ. Нисмо изненађени оваквим понашањем СББ-а, јер ово није први пут. Ипак, заиста је нечувено да се због проблема приликом пружања услуга својим корисницима правдају тако што ће окривити Телеком Србија.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси