Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Радуловић сматра да су медији противници грађана, да нема разлике међу њима и да су пропагандисти
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

16. 04. 2020.

Извор: Бета

Радуловић сматра да су медији противници грађана, да нема разлике међу њима и да су пропагандисти

Председник Покрета Доста је било (ДЈБ) Саша Радуловић оценио је данас да су медији у Србији политички противници грађана, да нема разлике између провладиних и опозиционих медија и да су сви пропагандни канали.

Радуловић је рекао да медији грађане свакодневно застрашују "најцрњим вестима и најгорим могућим сценаријима" и да раде по агенди којој није циљ информисање грађана, већ контрола и усмеравање масе.

"Да није тако, медији би грађанима рекли и да број умрлих (од корона вируса) не одступа значајно у односу на исти период претходних година, као и да сви умрли у овој години нису умрли од короне, али друге узроке смрти нисмо бројали и нисмо објављивали путем медија", рекао је Радуловић.

Он је питао: "Да ли сте чули на неком од медија да вирус има благе симптоме за 95 одсто становништва? Да ли говоре о грешкама учињеним у Шпанији и Италији? Говори ли нам кризни штаб о томе где су заражени они који су заражени", казао је Радуловић, саопштио је ДЈБ.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси