Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Вулин: Лаж да купујемо новине за сајам
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

14. 04. 2020.

Извор: ФоНет

Вулин: Лаж да купујемо новине за сајам

Министар одбране Александар Вулин изјавио је данас да је уредник недељника НИН Милан Ћулибрк "слагао" када је рекао да држава купује новине које дели пацијентима у привременој болници на Београдском сајму.

"Редакције које су помогле својој земљи и оболелим од короне сад треба да објашњавају да нису наплатили ништа, да имају трошкове, а не зараду, и уместо захвалности добијају оптужбе и сумњичења", истакао је Вулин у саопштењу Министарства одбране.

Он је изразио захвалност свима који су помогли држави Србији да ублажи тешке дане борбе са вирусом.

"Хвала Информеру, Куриру, Вечерњим новостима, Политици,Српском телеграфу, Ало дневним новинама, часописима Експрес, Цосмополитан Србија, National Geographic Srbija, Сенса, Men's Health, Lepa&Srećna, Глориа, Story, Hello magazin, Лепота и здравље.

Списак донатора међу којима су и поменуте новине и часописи објављен је на сајту Министарства одбране 2. априла ове године, а господин Ћулибрк ће имати прилике да им се свима извини на суду", истакао је Вулин.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси