Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  РАБ Србија организује Радио дане онлајн
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

13. 04. 2020.

Извор: РАБ Србија

РАБ Србија организује Радио дане онлајн

РАБ Србија, једно од највећих медијских удружења код нас, организоваће 19. Радио дане овога пута онлајн, 15. и 16. априла, а учесници ће имати прилику да чују предавања светски познатих радијских експерата, као и да уживају у наступима познатих музичких имена. Све ово пратиће и округли столови посвећени стратегијама за превазилажење свих изазова које доноси глобална пандемија корона вируса.

Неке од тема о којима ће се говорити на панелима су: "Радио – пријатељ који је у изолацији добродосао у ваш дом", "Језички стилови у програму у време пандемије", "Трендови слушања радија широм света током кризе", "Маркетинг у доба кризе" и "Подцасти у време пандемије", а тема централног округлог стола биће "Радио у доба короне" .

У среду, 15. априла онлине Радио дане отвориће државни секретар за информисање Александар Гајовић, представници РЕМ-а и председница РАБ Србија Маја Раковиц.

"Пошто не желимо да одустанемо од наших Радио-дана, одлучили смо да 19. Радио дани буду и први онлине Радио-дани РАБ Србија. Биће то и први онлине Радио-дани не само код нас, него и у свету. Радујемо се што ћемо имати прилику да се овог пролећа сусретнемо макар на овакав начин и што ћемо показати да за радио не постоје препреке", с поносом је најавила Маја Раковиц.

Након свечаног отварања 15. априла, уследиће предавање и панели на којима ће говорити еминентни стручњаци из целог света: Rich McClear (радијски експерт, дугогодишњи директор IREX Serbiaа, САД); Буд Стикер (маркетинг стучњак и консултант, САД); Проф. др Миладин Ковачевић, директор Републичког завода за статистику; Томислав Јакобовић (консултант, Brand Media Consulting, Хрватска); Маријан Бељан (директор Славонског радија, Хрватска); Аднан Османагић (власник и директор РСГ радија, БиХ); Никола Ковачевић (директор NAXI Media Mix, Београд); Иван Зељковић (радијски експерт, Дубаи); Горанка Једнак Максимовић (Radiodays Europe) и Невена Азиновић (креативни директор NAXI радија, Београд).

Део Радио дана биће и представници регулаторних тела из целог региона, представници радио станица из целог региона, представници Привредне коморе Србије, представници Министарства културе и информисања, као и свих релевантих институција са којима радио станице најближе сарађују.

Све информације о првим онлине Радио данима РАБ Србија можете пратити и путем веб сајта http://rabsrbija.com.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси