Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Италијански "Вог" излази без насловне фотографије, са потпуно белом страницом
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

09. 04. 2020.

Аутор: ФоНет Извор: Н1

Италијански "Вог" излази без насловне фотографије, са потпуно белом страницом

Априлски број часописа "Вог Италија" излази 10. априла са потпуно белом насловном страном, на којој осим имена часописа и месеца у којем излази нема више ничега.

"Пре само две недеље спремали смо се да пустимо у штампу издање које смо планирали неко време, али говорити о било чему другом док људи умиру, доктори и сестре рескирају своје животе и свет се заувек мења – није ДНК Вога", написао је главни уредник Емануеле Фарнети.

Одлуку да први пут у историји штампају у потпуности белу насловницу, каже, нису донели зато што им је недостајало фотографија, него управо супротно.

"Изабрали смо је, јер бела означава много ствари истовремено", додао је он.

"Бела је пре свега поштовање. Бела је поновно рођење, светлост након таме, збир свих боја. Бела је боја униформи коју носе они који рескирају своје животе како би спасили наше", написао је Фарнети на Инстаграму.

Изнад свега, указао је он, бела није предаја, него празан папир који чека да буде исписан, насловна страница нове приче која треба да почне.

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси