Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Локални медији у Краљеву без информација о броју заражених вирусом короне и њиховом тренутном стању
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

01. 04. 2020.

Аутор: З. Николић Извор: Данас

Локални медији у Краљеву без информација о броју заражених вирусом короне и њиховом тренутном стању

Краљевачки локални медији и дописници, још увек, очекују саопштење Републичког кризног штаба о броју ново оболелих на територији града Краљева и њиховом тренутном стању, или пак неку другу информацију о томе на ком месту и у које време могу пронаћи податке који се односе на територију града Краљева.

На  констатацију уреднице  портала „Круг“  Марине  Миљковић – Дабић, изречену, данас, приликом праћења активности чланова Градског штаба за ванредне ситуације да краљевачки локални медији и дописници, још увек, очекују саопштење Републичког кризног штаба о броју ново оболелих на територији града Краљева и њиховом тренутном стању, као и на њено директно питање у ком формату ће локални медији, убудуће, добијати те информације градоначелник града Краљева др. Предраг Терзић није дао директан одговор.

Он је, у свом одговору на постављено питање рекао: „Ви ћете и даље добијати све информације Штаба за ванредне ситуације на територији града Краљева, осим оних информација које се тичу стања и последица. Све друге информације, у погледу превентивних мера које предузима Градски штаб, анагажовања јавних предузећа и установа, као и помоћи грађанима добијаћете и даље од овог штаба“.

Тако је, на известан начин, у сенци кашњења кључних информација о броју заражених вирусом короне  на територији града Краљева прошло уручивање донације града у виду 50 метара материјала од платна „Краљевачким штепалицама“. Ту групу чине четири краљевчанке, Бојана Бабић, Ивана Сарић, Славојка Нинков и Марија Драгићевић Вујадиновић које су се самоорганизовале, шиле и поклањале маске сналазећи се за материјал.

Данашњу донацију града Краљева обезбедило је предузеће „крунатекс“ из Краљева.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси