Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Три четвртине читалаца не подржава укидање коментара на сајту Данаса
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

01. 03. 2020.

Аутор: В. Стојсављевић Извор: Данас

Резултати анкете Данаса

Три четвртине читалаца не подржава укидање коментара на сајту Данаса

Три четвртине грађана, односно 76 одсто не подржава укидање коментара на сајту Данаса, показали су резултати наше анкете.

У циљу истраживања и интеракције са публиком упитали смо грађане да ли би подржали укидање коментара на сајту Данаса.

Највећи број грађана, тачније 76 одсто њих не би подржао овако нешто, док би 24 одсто подржало укидање коментара, показали су резултати анкете на нашем сајту, где је било 4.173 гласа.

На Фејсбук анкети гласало је 3.500 грађана, а резултат је био сличан. Наиме, 82 одсто грађана на овој анкети није подржало укидање коментара на сајту Данса, док је 18 одсто њих подржало овакву идеју.

Мало већи број грађана био је за укидање коментара на Твитер анкети, тачније 31 одсто, док је 69 и овде било против њиховог укидања, од укупно 303 гласа. 

Ова идеја није подржана ни на Инстаграму где је 84 одсто грађана био против ње, док је 16 одсто подржао укидање коментара на сајту Данаса.

Грађани су нам оставили и занимљиве коментаре на ову тему.

„Ја бих увео да се то законом регулише, да постоје коментари на свим порталима, али да услов буде поседовање акаунта који се прави регистровањем уз личну карту, под пуним именом и презименом, и да се сваки коментар аутоматски објављује, без права модератора да уклањају или едитују коментар. Свако би стајао иза оног што напише“, истиче један грађанин на Фејсбуку.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси