Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Веб портал NOVA.rs почиње са радом 28. фебруара
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

24. 02. 2020.

Извор: Н1

Веб портал NOVA.rs почиње са радом 28. фебруара

Компанија Јунајтед Медиа ће у петак, 28. фебруара, лансирати портал nova.rs који ће читаоцима на једном месту пружити најновије информације из свих области: политике, друштва, економије, хронике, културе, спорта, света забаве, науке, технологије...

Редакцију чине искусни уредници и новинари који обећавају да ће тражити одговоре на сва актуелна питања, објашњавати и анализирати позадину свих догађаја и појава као и да за њих неће бити табу тема.

Главни и одговорни уредник новог портала биће Веселин Симоновић који на ову позицију долази са огромним искуством и успехом које је постигао у дугогодишњој новинарској каријери, током које је обављао дужност главног и одговорног уредника листа Блиц, уредника интегрисане редакције овог дневног листа, али и уредничким искуством у „Времену“ и „Борби“, саопштено је из UM.

„Велико ми је задовољство што сам део једне сјајне професионалне редакције и део велике медијске куће у којој је часно радити новинарски посао. Кад су ме сарадници питали шта је концепт новог портала имао сам само кратак коментар: бавићемо се професионалним новинарством. Циљ нам је да посетиоцима и читаоцима на једном месту пружимо информације из свих области, да им уштедимо време и поштедимо их нервирања. Желимо да наша апликација буде на свим мобилним уређајима и да се људи не стиде да нас читају, као што је то случај са многим порталима“, наводи Симоновић.

Редакцију портала nova.rs чине и Душан Петричић, Ранко Пивљанин, Магда Јањић, Јелена Тушуп, Жикица Бабовић, Радмило Марковић, Миленко Васовић, Драгана Пандуревић, Ана Калаба, Ивана Стојанов, Наташа Латковић, Ђорђе Матић, Стојан Дрчелић, Ратко Фемић, Милан Вукелић, Зоран Кецман, Нела Бунчић, Даниела Илић Красић, Милојко Божовић, Владислав Митић, Станислав Гајица, Јована Шестериков, Небојша Тодоровић, Јована Вељковић, Сузана Златановић – Луна Лу…

„Јунајтед медиа је компанија која константно улаже у развој нових садржаја и сада смо наш портфолио обогатили порталом Nova.rs. Наш императив у свему што радимо је квалитет и тако ће бити и овог пута. Очекујемо да ће нови сајт врло брзо постати место на којем ће људи са различитим интересовањима моћи да прочитају све што их занима. Такође, јако смо срећни што је господин Симоновић преузео да води ову платформу, јер ценимо његово дугогодишње искуство. Он је окупио сјајан тим врхунских новинара и желим свима да пожелим добродошлицу у компанију“, истиче извршна директорка компаније Јунајтед медиа Александра Суботић.

Портал Нова.рс читаоци ће моћи да прате и преко апликација које ће од 28. фебруара бити доступне на Google Play и Apple Store.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси