Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Родољуб Шабић: Пријава Вулина против самог себе била би шлаг на торти
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

20. 02. 2020.

Извор: Бета

Родољуб Шабић: Пријава Вулина против самог себе била би шлаг на торти

Адвокат Родољуб Шабић изјавио је да би евентуална пријава министра одбране Александра Вулина против самог себе, а повод је била његова реакција на необјављен текст Драгана Шутановца у Недељнику и сумњи да је дошао у посед интерне комуникације, била један у забрињавајућем низу сличних бизарних, са правног становишта готово трагикомичних догађаја.

"Након 'ангажмана' наших надлежних органа у случајевима 'опасних' ликова попут Весне Пешић, Банета Трифуновића, па кривичне пријаве против браће Вучић, вишеструког правног малтретирања активиста 'Не давимо Београд', ово би скоро био 'шлаг на торту', навро је Шабић за "Данас".

Он истиче да уколико министар нема сувисао одговор одакле му необјављени текст, онда се заиста отвара сумња у недозвољено пресретање комуникације.

"Аутор необјављеног текста Драган Шутановац је то на друштвеним мрежама означио као доказ да делују 'пара' безбедносно-обавештајне службе. Томе би могло да се дода сумња да је оно 'пара' можда сувишно, да је реч о некој од постојећих државних безбедносних структура што би наравно било не само незаконито него и крајње забрињавајуће", упозорио је Шабић.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси