Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Прали улице пред долазак министарке Михајловић, „окупали“ новинарку Југпреса
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

11. 02. 2020.

Извор: ФоНет

Прали улице пред долазак министарке Михајловић, „окупали“ новинарку Југпреса

Један од радник који је данас у Врању прао улицу уочи доласка министарке Зоране Михајловић, јак млаз воде усмерио је према дописници Регионалне информативне агенције Југпрес Зорици Стојановићи "окупао" је од главе до пете, а окупљени градски функционери нису реаговали ниједном речју нити гестом, саопштила је редакција те агенције.

Зорица Стојановић данас је требало да прати посету потпредседнице Владе и министарке грађевинарства Зоране Михајловић која је обишла нове зграде које се завршавају за припаднике снага безбедности.

"Њен долазак из Београда није дочекала јер ју је, на температури од 3 степена изнад нуле, шмрком под пуним притиском 'окупао' радник који је прао од блата улицу испред нових зграда", наводи се у саопштењу.

Редакција је навела да је прање Улице Радоја Дакића настављено иако се видело да Зорица Стојановић долази и да их у великом луку обилази како би стигла до зграда и колега из других редакција.

"Ваљда зато што није било никога ко би руководио њиховим радом, радници нису прекидали прање и веома јак млаз је преусмерен према новинарки. С обзиром да се вода цедила са ње морала је да се врати кући необављеног задатка. Нико од одговорних није реаговао изузев колега који су је натерали да се врати кући", указао је Југпрес.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси