Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Илић (СНС): Спремамо тужбе против врањских медија за увреде и измишљотине
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

07. 02. 2020.

Извор: Бета

Илић (СНС): Спремамо тужбе против врањских медија за увреде и измишљотине

Члан градског одбора Српске напредне странке (СНС) у Врању Милан Илић, који је и полазник Академије за будуће младе лидере коју организује СНС у Београду, најавио је данас на конференцији за новинаре да се против уредника и новинара појединих медија у том граду спремају тужбе.

Илић је рекао да ће на листама СНС "бити млади људи", али је највише говорио о медијима.

"Има један локални медиј коме смета све оно што СНС ради. Смета им што у Симпу данас ради 2.000 људи", истакао је Илић и додао како не разуме да неки лицемер пише против "Симпа" који му је дао "кров над главом".

Он је поновио и да, иако су млади, свесни су да таквим људима смета што Србијом данас не влада председник Странке слободе и правде Драган Ђилас "који је од 619 милиона које је опљачкао управо таквима плаћао да о њему пишу хвалоспеве".

Илић је рекао да је у плану да се оформи правни тим, који ће све те "увреде, измишљотине, клевете и лажи одговорити кривичним пријавама".

"Против неких одговорних уредника и новинара су већ у припреми тужбе", истакао је Илић и позвао тужилаштво да ради по закону.

"То кажем зато што и у тужилаштву постоје људи који се плаше да било шта ураде управо из разлога да и они не постану мета лажи и увреда, разноразних наслова у појединим медијима", закључио је Илић.

На свом порталу Инфо Врањске објавиле су да је то напад на њих.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси