Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Вучић: Медији су слободни, мени баш сви постављају питања
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

06. 02. 2020.

Извор: Танјуг

Вучић: Медији су слободни, мени баш сви постављају питања

Председник Александар Вучић изјавио је да су медији слободни и да је доказ то што њему сви постављају питања, али да то политички противници обично злоупотребљавају и неће да признају да он можда има бољи програм, већ изговор налазе у медијима.

На једно од питања грађана пристиглих за њега преко Фејсбука - "када ће медији постати слободни", Вучић је приметио да обично о томе највише воле да говоре они који себе представљају слободнима, а ваљда се боље разумеју у оне друге, за које мисле да су неслободни.

"Ја мислим да су медији слободни, мени баш сви постављају питања, а то људи обично политички користе и злоупотребљавају јер не постоји нико од политичких противника који ће да каже - па, тај Вучић или неко други, раде и мало више, а мало су бољи или су са бољим програмом изашли...Неће, него ће људи да кажу да је то због медија или не знам чега", рекао је Вучић.

Он је додао да то и није то питање за њега, већ за власнике медија и за све друге.

"Немам проблем са тим. Волим када нас, не само критикују, јер је то увек супер, али волим када нас нападају, зато што то користимо као ''политички аикидо'' да покажемо колико смо тога урадили, направили, колико нису у праву...Тако да мени то није проблем", рекао је Вучић.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси