Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  United Media: Укључите Н1 без одлагања
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

30. 01. 2020.

Извор: Н1

United Media: Укључите Н1 без одлагања

Након данашњег апела премијерке Ане Брнабић да се укључи Н1, из United Media је поручено да јавна понуда постоји и да је потребно само да реагује Телеком Србија.

У United Media оцењују да је на делу селективан пласман информација од стране Телекома, премијерке и других представника извршне власти.

"Како је правни основ за дистрибуцију сигнала свих канала United Medije истекао оператерима у саставу бранда Супернова 31.12.2019. а није постигнут споразум за даљу дистрибуцију тражено је да сигнал буде угашен до потписивања уговора и регулисања правног основа. Уједно, 20 јануара као јавни интерес свих грађана објављена је јавна понуда за дистрибуцију телевизије Н1. Стога позивамо све оператере на територији Републике Србије да прихвате јавну понуду и уврсте Н1 телевизију на своје платформе одмах без одлагања", поручују из ове компаније.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси