Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  ОЕБС: И нама с кабловског провајдера изостао програм Н1, а био нам је извор
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

30. 01. 2020.

Извор: Н1

ОЕБС: И нама с кабловског провајдера изостао програм Н1, а био нам је извор

Мисија ОЕБС-а у Србији помно прати питање спора између компанија Телеком и Супернова са једне и United media са друге стране и спремна је да се састане са свим странама које су "укључене како би од њих сазнали више о изворима њихове забринутости", навела је та мисија за Н1.

Како се наводи у одговору Н1, ОЕБС се залаже за плурализам на медијској сцени, подржава слободну уређивачку политику и ради на стварању што је могуће инклузивније медијске средине са једнаким могућностима за све медијске изворе.

"У Мисији ОЕБС-а смо и сами приметили да са нашег кабловског провајдера изостаје програм Н1 телевизије која нам је један од извора информисања", указао је ОЕБС.

Слобода изражавања и медијска слобода представљају кључна начела у оквиру мандата Мисије ОЕБС-а у Србији, а Канцеларија представника ОЕБС-а за слободу медија такође прати овај случај са дужном пажњом, закључује се.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси