Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Премијерка о Н1: Направили сте фејк њуз, и ви то знате
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

29. 01. 2020.

Извор: Танјуг

Премијерка о Н1: Направили сте фејк њуз, и ви то знате

- Телевизија Н1 направила је политичку кампању пред изборе од пословног спора две компаније, Јунајтед групе и Телекома, рекла је премијерка Ана Брнабић и истакла да је Н1 то урадио тако што је нетачно представио тај спор као питање слободе медија и јавног интереса.

"Ви ( Н1) сте направили потпуно лажну вест, фејк њуз, да је неко забранио емитовање Н1 због цензуре. И ви знате да то није тачно", рекла је Брнабић новинару те телевизије који је тражио од премијерке објашњење зашто је рекла да је Н1 у политичкој кампањи и зашто се као председница владе уопште укључује у један комерцијални спор.

"Умешала сам се тек када је почела политичка кампања", узвратила је Брнабић.

Она је објаснила да је, када је почео пословни спор између Телекома и Јунајтед групе, била на Светском економском форуму у Давосу и да није имала намеру да се меша.

Али је, истиче премијерка, Н1 телевизија потом од пословног спора две компаније направила питање слободе медија и јавног интереса, иако нико из власти, нити Телекома није искључио Н1."Телеком је молио да док траје тај разговор око уговора да се настави емитовање уз плаћање, као и до тада да би се сви канали и даље емитовали укључујући Н1", нагласила је Брнабић.

Истакла је и да тај спор нема никакве везе са Н1, него са веома гледаним спортским каналима.

"Сматрам да грађани треба да гледају Н1 и апелујем на Јунајтед групу да пусти да се емитује Н1", закључила је премијерка

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси