Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Емисија "Балканском улицом" данас се неће емитовати: Огласила се Весна Дедић после одлуке РТС-а, и захвалила онима који су пратили њен рад
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

08. 01. 2020.

Извор: Вечерње новости

Весна Дедић се тим поводом обратила свим пратиоцима на друштвеној мрежи Инстаграм и захвалила онима који су верно пратили њен рад

Емисија "Балканском улицом" данас се неће емитовати: Огласила се Весна Дедић после одлуке РТС-а, и захвалила онима који су пратили њен рад

Култна забавна емисија ауторке и водитељке Весне Дедић „Балканском улицом“, која је била део Јавног сервиса пуних 17 година није на програмској шеми, а на данашњи када је требало да буде приказано специјално издање, огласила се и сама водитељка и открила да се то неће десити.

Весна Дедић се тим поводом обратила свим пратиоцима на друштвеној мрежи Инстаграм и захвалила онима који су верно пратили њен рад и открила да данас неће бити приказана специјална емисија која је требало да обележи 18 година постојања "Балканском улицом".

- Емисија Балканском улицом почела је да се емитује на Бадњи дан пре 18 ТВ сезона. Данас је требало уживо у специјалном издању емисије поводом пунолетства да се захвалим свим гостима на поверењу и искрености и гледаоцима неколико генерација на љубави и пажњи. Специјална емисија није снимљена јер ми је средином децембра саопштено да 5. јануара емисија није уврштена у програмску шему. То не умањује мој понос што је више од 500 највећих имена уметности, спорта, медицине итд. испричало своју животну причу гледаоцима којима је та прича значила. Већ четири године скраћена на пола сата и са променљивим термином емитовања емисија "Балканском улицом" је захваљујући искреним гостима и армији верних гледалаца ипак жива и чека "златни дан". Хвала највећим именима историје духа ових простора што су били гости ваших домова недељом.

Подсетимо, медији су недавно писали да је емисија ауторке и водитељке Весне Дедић „Балканском улицом“ више неће бити део РТС-а, али то је било на нивоу спекулација.


A post shared by Vesna Dedić (@dedicvesna) on Jan 5, 2020 at 5:35am PS

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси