Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Кесић: "24 минута" од следеће сезоне на Нова С
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

30. 12. 2019.

Извор: Н1

Кесић: "24 минута" од следеће сезоне на Нова С

Аутор и водитељ Зоран Кесић објавио је да ће се емисија "24 минута са Зораном Кесићем" од нове сезоне емитовати на ТВ Нова С.

"Тим "24 минута" је донео одлуку да пређемо од следеће сезоне на Нову С. Ни под каквим притиском, дакле слободно смо радили свих шест година. И апсолутно нема никакве тензије нити драматике у тој нашој пословној одлуци, тој процени да наставимо на овој телевизији", навео је у Утиску недеље на ТВ Нова С Кесић.

Каже да је национална фреквенција била плус за останак на О2, али да су ипак одлучили да треба да промене средину и да дођу на Нову С. Навео је да му је аргумент за националну фреквенцију био "да смета". "А опет други гласић ми каже -  друже, ти да си сметао, ти не би био тамо одавно", казао је и истакао да нису отерани са О2, да је руководство, напротив, желело да остану, што је оценио "занимљивим".

Нашли смо телевизију на којој ћемо коначно добити репризу, додао је.

"Боље је бити негде где петком имаш Ивана Ивановића, суботом нас, недељом Ољу Бећковић и то је једна телевизија са распоредом од петка до недеље коју бих ја, као гледалац, волео да гледам", рекао је Кесић.

Додао је да ће емисија остати у истом формату.

Нова С је део United mediaцу оквиру које послује и Н1.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси