Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Брнабић: Медијска стратегија најкасније до краја прве недеље јануара
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

25. 12. 2019.

Аутор: ФоНет Извор: Данас

Брнабић: Медијска стратегија најкасније до краја прве недеље јануара

Председница Владе Србије Ана Брнабић најавила је вечерас да ће Влада Србије у наредних неколико дана, а најкасније до краја прве недеље јануара, усвојити Медијску стратегију.

Брнабић је у емисији „Упитник“ Радио-телевизије Србије објаснила да је у Радној групи за израду те стратегије било девет представника новинарских и медијских удружења, осам представника власти и један представник Министарства културе.

Велике демократе што нас данас критикују, које су по извештају Верице Бараћ заробили медије, 2011. године су дали једно место медијским удружењима, а Медијска стратегија је усвојена у 11 сати ноћу на телефонској седници, напоменула је Брнабић.

Упитана о најавама бојкота избора дела опозиције и могућностима за дијалог, Брнабић је питала како да се успостави дијалог са људима који беже од разговора и који се за њега залажу само декларативно.

Додала је и да постоји део опозиције који се не слаже са Владом у многим стварима, али су разумни и са њима може да се разговара. Брнабић је оценила да су направљени велики помаци када је реч о изборним условима још 2016. године, када је сређен бирачки списак.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси