Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Телеком „Србија” стигао у Хрватску
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

30. 08. 2011.

Извор: Дневник

Телеком „Србија” стигао у Хрватску

Генерални директор Телекома Србија Бранко Радујко изјавио је поводом докапитализације ТВ-канала „Арена спорт„, да је партнерством с том компанијом Телеком проширио своје присуство у региону, тако да сада послује и у Хрватској, осим што је већ присутан у Босни и Херцеговини и Црној Гори.


Телеком Србија постао је већински власник компаније ХД ВИН и сва четири њена ТВ-канала „Арена спорт„, пошто је докапитализацијом од 7,7 милиона евра стекао 51 одсто власништва над том компанијом.

Радујко је рекао да је Телеком препознао „Арену спорт„ као најатрактивнији ТВ-канал у региону, због чега је и ушао у аранжман којим ће бити присутан на кабловској телевизији „Опен ТВ„, ИПТВ, таблет-рачунарима и мобилним телефонима, путем интернета и 3-Г мобилне мреже.

– Корисници услуге, која ће промотивно кренути од 1. септембра, моћи ће да прате утакмице Лиге шампиона у фудбалу, кошаркашке утакмице и друге спортове на домаћем терену и у свету – рекао је генерални директор Телекома Србија.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси