Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Лутовац: Време у “Упитнику“ уступам узбуњивачу
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

07. 12. 2019.

Извор: РТС

Лутовац: Време у “Упитнику“ уступам узбуњивачу

Председник ДС-а Зоран Лутовац је у отвореном писму изјавио да простор у емисији "Упитник" уступа узбуњивачу Александру Обрадовићу. Уколико омогућите да се он обрати грађанима и грађанкама Србије ми ћемо пристати да учествујемо у вашим емисијама, поручио је Лутовац.

"За Демократску странку (ДС) преговори власти и опозиције у овом тренутку нису тема, а како је очигледно да власт већ месецима не чини никакве потезе који би водили ка томе да врате грађанима њихово право да слободно бирају, већ чини управо супротно, ДС данас једино види могућност да се у разговорима са представницима ЕУ дође до слободних избора", изјавио је председник ДС-а Зоран Лутовац, а преноси вечерас ова странка.

"Простор који у 'Упитнику' нудите нама, а како би се створио привид заступљености опозиције у јавном сервису, уступамо узбуњивачу Александру Обрадовићу. Уколико омогућите да се он обрати грађанима и грађанкама Србије ми ћемо пристати да учествујемо у вашим емисијама. Уз важну напомену да и обраћање Александра Обрадовића јавности не значи да Јавни сервис испуњава своју сврху тачног и благовременог информисања јавности, него да је учињен тек један корак у том правцу", навео је Лутовац.

Истакао је да писмо прослеђује јавности "да не би било дилеме зашто је одбио гостовање у емисији 'Упитник' иако је у питању Јавни медијски сервис".

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси