Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Да ли је непродужавање уговора с Пошта НЕТ нови ниво кампање против Н1?
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

02. 12. 2019.

Извор: Н1

Да ли је непродужавање уговора с Пошта НЕТ нови ниво кампање против Н1?

Програм телевизије Н1, као и осталих канала United Media, међу којима су и Спорт клуб, Синеманиа и дечије телевизије Pikaboо и Vavoom од недеље, 1. децембра, више није видљив корисницима Пошта НЕТ, јер тај оператер није продужио вишегодишњи уговор о дистубуцији канала United Media.

На тај начин око 90.000 домаћинстава више неће бити у могућности да најважније вести у земљи прати и на телевизији Н1.

Н1 изражава разочарење оваквим потезом којим је огромном броју грађана и наших гледалаца ускраћен сигнал једне објективне и професионалне телевизије. Имајући у виду да овај потез није праћен било каквим образложењем, као и приближавање предстојећих избора, чини се готово несумњивим да је иза њега намера да се телевизија Н1 учини што мање видљивом због свог критичког извештавања и независности у уређивачкој политици.

"Н1 поставља питање: да ли је ово наставак и нови ниво кампање која се све интензивније води против наше телевизије. Пре више месеци упозорили смо на овакву могућност. Да ли ће пример Пошта НЕТ сада следити сви кабловски оператери који су у државном власништву или су блиски држави, по цену да губе сопствене кориснике", наводи се у саопштењу Н1.

 Н1 послује у оквиру United Media.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси