Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Клачар: На међустраначком дијалогу највероватније ће се разговарати о медијима и РЕМ-у
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

16. 11. 2019.

Извор: Бета

Клачар: На међустраначком дијалогу највероватније ће се разговарати о медијима и РЕМ-у

Извршни директор ЦЕСИД-а Бојан Клачар изјавио је да ће се на међустраначком дијалогу који се одржава данас највероватније разговарати о спровођењу онога што је договорено у првој рунди дијалога, као и о ономе о чему се тада није разговарало, као што су медији и РЕМ.

Медији си највише помињани јер су први на листи захтева опозиције и зато што су су досада најмање покривни мерама које је донела Влада, рекао је Клачар.

Оценио је и да је за очекивати да опозиција стави нагласак на РЕМ и на улогу јавних сервиса Радио телевизије Србије и Радио телевизије Војводине. Према његовим речима, до сада је трећина мера заиста усвојена и имплементирана.

У Београду се данас одржава друга рунда међустраначког дијалога уз посредство европских парламентараца о унапређењу изборних услова у Србији.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси