Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Попис опреме ТВ Ваљево
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

25. 07. 2011.

Извор: Преглед

Попис опреме ТВ Ваљево

Епилог пресуда у корист радника у случајевима неисплаћених зарада Опрема локалне ТВ Ваљево (ТВА), вредна око 250.000 динара, пописана је због неисплаћених зарада запосленима који су добили судске спорове.


Како су ти радници рекли агенцији Бета, пописивање опреме обављено је у присуству судског извршитеља, а ускоро ће уследити и продаја опреме на лицитацији.

 Да је опрема пописана објавио је у блогу на веб порталу www.ugradu.info један од запослених, који није тужио ТВА, а тај текст насловио је са "ТВА - одржан парастос".

Он у том тексту оптужује челнике коалиције на власти из Демократске странке (ДС) и Социјалистичке партије Србије (СПС) за проблеме у тој медијској кући сматрајући да ТВА није требало да буде приватизована.

ТВА је у фебруару 2010. године на поновљеној аукцији за 147.000 динара купио Слободан Павловић из Уроваца, код Обреновца, који је тада купио и Радио Барајево. Павловић се бави електромонтерским пословима, производњом дечијих креветаца и одржавањем чистоће, а у ТВА је био дужан да уложи 1,37 милиона динара.

ТВА има више од пет милиона динара дуга, запослени плате нису примили месецима, информативни програм се не емитује од 20. јануара, а ове године је и раније било пленидбе опреме по извршним судским пресудама запослених који су напустили ту медијску кућу.

Агенција за приватизацију је купопродајни уговор са Павловићем раскинула 28. марта због неизвршавања обавеза, а у мају је за привременог заступника капитала постављен машински инжењер Бранко Трифуновић из Аранђеловца.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси