Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Демант Ј.Д. на текст објављен на сајту РТВ
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

11. 10. 2019.

Извор: РТВ

Демант Ј.Д. на текст објављен на сајту РТВ

Радио – телевизији Војводине 3.октобра обратио се адвокат Александар Угљеваревић, по пуномоћју Ј.Д. а поводом текста "Тужилаштво није тражило притвор, осумњичени за злоупотребе у РТС- у се бране са слободе", објављеном на нашем сајту 28.08. ове године.

У допису се тврди да је у тексту изнесена неистина да је за Ј.Д. расписана потрага, и наглашава да је боравиште уредно пријављено надлежним органима Републике Србије. Такође, наводи се да су у тексту наведене неистините информације о Ј.Д. које се тичу кривичног поступка, а да нису изнесене на главном претресу.

Информације које је РТВ објавио су јавно саопштене на конференцији за штампу потпредседника Владе Србије и министра унутрашњих послова др Небојше Стефановића, а преузете са сервиса новинских агенција Танјуг и ФоНет.

РТВ ничим не прејудицира кривицу Ј.Д.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси