Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Како туристички радник вређа новинара „Зрењанина“
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

19. 09. 2019.

Аутор: Далибор Бубњевић Извор: www.listzrenjanin.com

Како туристички радник вређа новинара „Зрењанина“

„Одвратне су слике, свака част… изгледа да смо најгори… то је само знак да људи су говна и ништа више! Да ли си видео те слике пре, па није јеб*** Зрењанин Сканадал ваљда… а текст брука… како не пишете шта смо радили за 7 дана… лист Зр. Катастрофа!!!“ Горе наведеном поруком се упосленик Туристичке организације обратио новинару листа „Зрењанин“!

Очито га је погодило то што је наш репортер забележио да су на коктелу, поводом „Дана пива“, први за трпезом били управо домаћини. Нејасно је што га је поменута забелешка толико разбеснела, будући да је наш сарадник био веома одмерен у свом исказу.

Није поставио питање да ли је описано поступање тзв. домаћина било професионално. Такође, није их прозивао због тога што понуђени кулинарски специјалитети нису били у складу са коктел-партијем. Ни на крај памети му није било да сумња да неко са државних јасли можда води туристичке групе по центру, а да за друштвено користан рад наплаћује у готовом.

Док год нас буду представљали људи попут дотичног, неће ме чудити зашто нас свет тако чудно гледа, сваки пут када пређемо границу…

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси