Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Синиша Исаков генерални директор РТВ?
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

20. 06. 2011.

Извор: Прес

Синиша Исаков генерални директор РТВ?

Управни одбор РТВ изабраће на данашњој седници генералног директора те установе, а највеће шансе има Синиша Исаков, сазнаје Прес.



Исаков је, иначе, стручњак за телекомуникације из Секретаријата за привреду Покрајинске владе, близак Чанковој Лиги социјалдемократа Војводине и један је од пет кандидата који су испунили конкурсне услове РТВ-а.

До данас је као о главном кандидату причано о Сањи Кужић Јашаревић, правници из Министарства за мањине, поготово што је због њене кандидатуре мењан статут РТВ.

Јашаревићева нема петогодишње искуство у медијима, што је био услов да конкурише, због чега је тај критеријум избачен из статута, а ту промену је одобрила Републичка радиодифузна агенција.

Због тога је створен утисак да је она одабрани кандидат. Међутим, она се није јавила на конкурс каже извор Преса из РТВ-а.

А.Л.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси