Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Војтеховски: ТВ Прва скида емисију "Живот прича" с програма
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

04. 09. 2019.

Извор: Н1

Војтеховски: ТВ Прва скида емисију "Живот прича" с програма

Новинарка Татјана Војтеховски објавила је на Твитеру да јој је саопштено са ТВ Прва да се емисија "Живот прича" скида са програма. "Непуних месец дана пошто је Александар Вучић то изговорио на ТВ Прва, мени је данас саопштено да се емисија 'Живот прича' скида са програма", наводи се у поруци.

Снимања за нову сезону су већ почела, екипа је ишла на терен, капацитети студија су били заказани и одједном је одлучено да се емисија укине, написала је Војтеховски.

Војтеховски је окачила и снимак гостовања председника Србије Александра Вучића у јутарњем програму ТВ Прва од 8. августа, када је рекао да "иде шоу од сат времена у ударном термину најбруталније кампање против мене, на шта сам поносан, говорим било о Кесићу, Војтеховски, било којој другој емисији".

Док не добијем све написмено од менаџмента нећу се више оглашавати овим поводом. Кад добијем, хоћу, навела је Војтеховски. 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси