Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Чонградин: Хвала Шешељу што је скренуо пажњу јавности на геноцид у Сребреници
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

17. 07. 2019.

Извор: Бета

Чонградин: Хвала Шешељу што је скренуо пажњу јавности на геноцид у Сребреници

Новинарка листа Данас Снежана Чонградин захвалила се лидеру Српске радикалне странке Војиславу Шешељу што је скренуо пажњу јавности на геноцид у Сребреници.

Чонградин је тако одговорила шефу посланичке групе радикала на претње смрћу и увреде које јој је упутио на данашњој седници Скупштине Србије јер злочин у Сребреници зове геноцидом, а њен одговор објављује Данас у сутрашњем броју.

Чонградин поручује "хвала му зато што ће грађани Србије читати и слушати на медијима са националном фреквенцијом о геноциду у Сребреници, јер то, иначе, његов политички син, данас неформални шеф, попут свих његових, па и "демократских" претходника, не дозвољава".

"Геноциду, на који је он, Војислав Шешељ, као лидер и политички учитељ актуелног председника Србије, Александра Вучића, хушкао, инспирисао, као што га и дан данас подржава и оправдава", поручила је Чонградин.

Она даље наставља да "он, Војислав Шешељ, ратни профитер и, надасве, осуђени ратни злочинац, данас вози џипа, на који је, како каже, поставио некакве борбене гусенице, па кад оне, попут мене, буде згазио, то ће ићи као по лоју".

"Он вози дакле џипа, док ја имам пар динарчића у џепу. И не само ја, наравно, већ 90 одсто грађана у овој земљи. Осуђени ратни злочинац, ратни профитер и политичка хуља данас вози џипа, 24 године после геноцида у Сребреници, док већина људи грца у сиромаштву и даље бива изложена најбруталнијој медијској и свакој другој манипулацији из срца државног апарата, како би се ратни и транзицијски профитери заштитили и остали на привилегованим положајима", пише, између осталог, новинарка Снежана Чонградин у одговору Војиславу Шешељу и закључује "то вам је право стање данас у Србији".

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси