Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Угљанинова странка тужи портал sandžačke.rs
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

24. 06. 2019.

Аутор: С. Новосел Извор: Данас

Угљанинова странка тужи портал sandžačke.rs

СДА Санџака тужиће портал Sandžačke.rs „због континуиране негативне кампање и објављивања дезинформација“ на рачун те странке и њених функционера.

Главни одбор странке Сулејмана Угљанина овластио је страначко председништво да поднесе пријаве Одељењу за високо технолошки криминал и покрене тужбу против уредника и свих одговорних лица који стоје иза овог портала.

Ова странка је у саопштењу позвала „све надлежне органе и институције, удружења новинара и регулаторна тела да зауставе криминално деловање овог портала, који својим текстовима подстиче мржњу, поделе и насиље, како између Бошњака тако и између аутохтоних санџачких народа“.

Портал Санџачке.рс, до прошле године, био је близак Угљаниновој политичкој опцији. Да је дошло до удаљавања, први траг биле су информације да има пукотина унутар СДА Санџака. Овај портал први је „проговорио“ о покушају албанизације БНВ и СДА Санџака и означио оне који у томе учествују.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси