Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Гајовић: Србија чврсто стоји иза речи слобода говора
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

24. 05. 2019.

Аутор: Бета Извор: НУНС

Гајовић: Србија чврсто стоји иза речи слобода говора

Државни секретар Министарства културе и информисања Александар Гајовић оценио је данас, приликом отварања међународне конференције о слободи медија и информисања у Београду, да организација таквог скупа "сасвим довољно говори колико Србија, њена влада и председник чврсто стоје иза речи слобода говора".

Гајовић је на отварању скупа рекао да слобода информисања и медија, као и слобода изражавања "омогућавају грађанима Србије да доносе ваљане одлуке, да одлучују и учествују у демократским процесима".

"Нема никакве сумње да оваква Србија која тежи истинским вредностима на свом европском путу, доприноси општој стабилности и утемељењу владавине права, коју сви подједнако треба да поштују", казао је државни секретар.

Конференцију поводом 70 година Савета Европе организовало је Министарство културе и информисања у сарадњи са Канцеларијом Савета Европе у Београду.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси