Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Дописник Н1 из Ниша мета могућег застрашивања
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

08. 04. 2019.

Извор: Н1

Дописник Н1 из Ниша мета могућег застрашивања

Дописник Н1 из Ниша Милан Стојановић у петак 5. априла био је мета инцидента који Н1 оцењује као случај могућег застрашивања. Наиме, Стојановића је до сада неидентиифковани возач, насилничком вожњом покушао да изгура из улице којом је наш дописник возио аутомобил у приватном власништву.

Наглим убрзавањем и кочењем у неколико наврата, у изузетно стрмој улици, возач аутомобила нишких регистација приморао је Стојановића да стане уз тротоар. Потом је уз нагло кретање ударио у аутомобил у којем је био наш дописник и брзо се удаљио.

Стојановић је у ретровизору за воланом видео млађу мушку особу.

Дописник Н1 је инцидент, који се одиграо у близини његовог стана, одмах пријавио полицији која је извршила увиђај, а потом га испитала у два наврата у суботу 6. априла.

Инцидент се догодио око 21 сат у петак, само сат времена пошто је Стојановић завршио извештавање са протеста један од пет милиона у Нишу.

Н1 очекује да ће полиција у најкраћем року утврдити све детаље и мотиве који стоје иза овог инцидента јер је овом приликом сигурност нашег новинара била угрожена.

О овом инциденту Н1 ће известити домаће и међународне организације за заштиту новинара.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси