Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Почео са емитовањем ТВ канал НОВА С
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

25. 03. 2019.

Аутор: Данас Извор: Данас

Почео са емитовањем ТВ канал НОВА С

Телевизија НОВА С, „модерна телевизија колажног типа која грађанима нуди најквалитетнији садржај намењен свим генерацијама и интересовањима“, данас је почела емитовање програма, саопштено је из компаније United Media.

Како се наводи у саопштењу, гледаоце већ првог дана очекује ексклузиван спортски програм јер је компанија United Mediaоткупила права преноса свих утакмица квалификација за Euro 2020 које игра репрезентација Србије.

Спортски фанови ће на Новој С, у термину од 20.45 моћи да уживају у дуелу „Орлова“ против Португалије. Специјал посвећен првој утакмици као и квалификацијама почиње у 19.35 са еминентним стручњацима у студију, додаје се у саопштењу.

Пренос утакмице може се пратити и преко Радија Нова С који ће се емитовати уживо на сајту www.novas.tv.

За љубитеље теленовела, НОВА је припремила велико изненађење јер ће сваког дана од 14 сати моћи да уживају у једној од најнаграђиванијих нових серија „Волети до смрти“ која је освојила публику у целом свету. Љубавна прича која кроз призму паранормалних догађаја прати главне ликове у њиховој потрази за правим значењем живота и смрти, кажу из United Media.

То није једини новитет када је у питању страни серијски програм, истиче се у саопштењу.

Од данас се емитује популарна шпанска серија „Корак напред“ која прати живот студената школе сценских уметности у Мадриду и њихових професора. Плес, сузе и љубавне перипетије на програму су сваког радног дана од 16.45.

Амерички ситком „Bruklin 9-9“ ту је да гледаоце опусти и насмеје након напорног радног дана. У термину од 19.35х, гледаоци ће имати прилику да прате живот детектива њујоршке полиције Џејка Пералта, који ужива у хватању криминалаца али и у решавању загонетки. Ипак, једина загонетка коју не може да реши је како да одрасте.

Како се наводи, гледаоце од уторка, 26. марта, у 21 чека и „Заспанка за војнике“ – ратна серија о српским војницима у Првом светском рату, која кроз потресне кадрове говори о ванвременској причи о храбрости, жртви и бесмртности. Дугоочекивани наставак популарне популарне домаће серије „Жигосани у рекету“ на програму је од четвртка, 28. марта у 21 час.

Новитет у програмској шеми је и информативни програм, па ће најважније вести из студија Н1 бити на програму сваког дана у 12 и у 19 сати.

Викенд је резервисан за најбоље документарце о природи из ББЦ продукције, „Инсајдеров преглед недеље“ који је на програму суботом у 19.35 али и „Мале Велике приче“, такође из продукције Инсајдера које емитујемо сваке недеље у 17.

Од 1. априла, програмску шему Нове С обогатиће јутарњи програм „Ментално разгибавање“ са Дарком Митровићем и Вељком Пајовићем који ће гледаоци моћи да прате од 6.30х не само на телевизији већ и на радију Нова С преко сајта www.novas.tv.

Иван Ивановић и његов тим свој први late night show из модерног студија Нове С спремају за 5. април а Оља Бећковић своје прве госте након четири и по године дочекује 7. априла у новом/старом „Утиску недеље“, истиче United Media.

Поред ових новитета, НОВА С наставља да емитује формате који су стекли велику популарност на телевизији ТОП – квиз „Тотални обрт“, кулинарски show „Mr.Kitchen“, емисију „Кефалица“ али и серијале Домовина, Wipeout, Бајкер на тајном задатку, Зона сумрака.

У Србији се НОВА С може гледати преко СББ мреже, Тотал ТВ-а, D3i и ЕОН платформе, која се сада може користити и ван СББ мреже. Нова телевизија ће, поред Србије, бити доступна и гледаоцима у Црној Гори, Босни и Херцеговини и Македонији, закључују у саопштењу из компаније United Media.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси