Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Триван: ријалити простаклук
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

28. 02. 2011.

Извор: Дневник

Триван: ријалити простаклук

Потпредседница Демократске странке Јелена Триван изјавила је јуче да последња догађања у ријалити програмима показују да више нема граница у промоцији насиља, простаклука и говора мржње и да такво алармантно стање тражи озбиљну и одлучну реакцију.



„Антисемитски иступи и говор мржње који су се могли чути морају бити озбиљно санкционисани, јер је јасно да су, када је реч о овим програмима, пређене све законске, а не само културолошке границе”, казала је Триван за Тањуг.

Она је на овај начин реаговала на вређање припадника јеврејског народа у ријалити програму „Двор” на телевизији Пинк.

„Зато РРА мора да предузме одлучније мере, а за то мора да има подршку читаве јавности, политичких странака и цивилног друштва”, истакла је Триван.

Најновији инцидент у емисији „Двор” догодио се када су учесници тог програма, певачица Маја Николић и певач Милош Бојанић на увредљив начин говорили о Јеврејима.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси