Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  ТВ преноси скупштине Чачка
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

25. 02. 2011.

Извор: Политика

ТВ преноси скупштине Чачка

Чачак – Седнице Градске скупштине Чачка поново ће преносити телевизија и комисија за избор понуђача предложиће овдашњем парламенту да се тај посао повери Телевизији Чачак.

Тако је одлучено на јучерашњем заседању комисије пошто је ТВ Чачак ценом од 165.200 динара по дану преноса била повољнија од ТВ Галаксија 32 (171.700).

На конкурс су приспеле још две понуде: Радио Чачак је тражио 80.240, док је обједињена понуда три медија, ТВ Чачак, Радио Чачка и недељника „Чачански глас”, износила 236.000 динара по дану рада који пословнички траје, по правилу, од 10 до 18 сати.

Међутим, вагане су само понуде ТВ канала, пошто је одборничка већина још раније одлучила да заседања преноси телевизија. То је дуго била пракса у овој скупштини, прекинута априла прошле године од када је седнице преносио само Радио Чачак.

Г. О.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси