Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Вучић: Тужилаштво ће учинити све што је неопходно у случају новинара Јовановића
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

27. 01. 2019.

Аутор: Бета Извор: Н1

Вучић: Тужилаштво ће учинити све што је неопходно у случају новинара Јовановића

Председник Србије Александар Вучић изјавио је у Новом Саду да је "сигуран да ће тужиоци учинити све што је неопходно" у случају паљења куће новинара Милана Јовановића.

"Тужилаштво ће узети све у обзир и обавити свој посао. Обавили смо најтежи део посла, видели сте колико је то компликовано, не - да ли знате да се нешто догодило, већ - да ли можете то да докажете", рекао је Вучић.

Коментаришући то што је као осумњичени у овом случају ухапшен председник општине Гроцка и функционер Српске напредне странке Драгољуб Симоновић, Вучић је рекао да је тужилац "задовољан случајем, зато га је и прихватио и кренуо са вођењем поступка".

Није желео да коментарише квалификацију случаја којом се Симоновићу ставља на терет подстрекавање, јер, како је рекао "тиме би се мешао у посао тужилаштва".

Најавио да ће "ових дана" посетити Гроцку и да ће се обратити и разговарати са грађанима како би се постигао договор око тога "како и на који начин да се формира власт која ће радити у њиховом интересу".

Коментари (1)

Остави коментар
пон

28.01.

2019.

Raštegorac [нерегистровани] у 22:50

Vučić

Bolje nije moglo. Namestilo se da žrtvuju piona da bi dobili partiju protiv sve žešćih kritika javnosti zbog partijskog zapošljavanja. Činjenica je da je članska karta SNS dobitna kombinacija koja obezbeđuje posao, privilegije, zaštitu i "ugled" u društvu. Ali ovog puta žestoke kritike i još žešća kriminalna brljotina dotičnog SNS čelnika i predsednika opštine nisu mogli biti progledani kroz prste. Ispalo je kao naručeno, ovaj šalje kriminalce da pale čoveku kuću i ugrožavaju živote cele familije, a njegovi ga javno hapse i prave od toga šou za narod, medije i međunarodne organizacije koje pozdravljaju "odlučnost vlasti" da se obračuna sa negativnim pojavama u sopstvenim redovima!

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси