Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Фоксови водитељи прозвали колеге са Пинка!
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

10. 09. 2010.

Извор: Прес

Фоксови водитељи прозвали колеге са Пинка!


ТВ лица Фокса прозвала су колеге са Пинка и извођаче „Сити рекордса“! У отвореном писму које, између осталих, потписују Зоран Баранац, Ана Митић, Звездана Јовановић, Бранка Невистић, Иван Зељковић, Зоран Кесић, Иван Ивановић и Нина Радуловић наводи се да су запрепашћени одлуком Пинка да својим запосленима забрани гостовање на Фоксу!

- Уколико су те информације тачне, исказујемо наше искрено запрепашћење, неверицу и жаљење због третмана који је заступљен на телевизији у којој радите, а који је био својствен деведесетим годинама прошлог века. Да ли је могуће да 2010. неко може да изрекне такве забране и евентуалне казне, а при том тај исти крши основна људска права ограничавајући слободу?! Изгледа да овде, нажалост, и даље постоје они који су остали заробљени у мрачним деведесетим годинама, када слобода говора није постојала, када су биле уобичајене претње, санкције и казне за новинаре. Будући да ми радимо у сасвим другачијем окружењу, у којем се поштују и људска права и слободе и професионална етика, вести о забрани вашег евентуалног гостовања на Фоксу су нас, најблаже речено, шокирале - поручују водитељи Фокса.У писму се даље наводи да је Фокс, ускоро Прва српска телевизија, оличење модерне медијске куће и по програму и по односу према конкурентским ТВ станицама.

- Наша врата су широм отворена за гостовања колега из других медија, ривала се не плашимо, већ их поштујемо и сматрамо добродошлим. Здрава конкуренција нас тера да будемо бољи и квалитетнији. Стога сматрамо да не треба да посустајете у одбрани својих основних права и будите уверени да ћете у томе имати нашу подршку - кажу „фоксовци’.

Тања Војтеховски, ПР менаџер Пинка, каже да никоме ништа нису забранили.- Не можемо ми никоме да забранимо, они сами одлучују. Нисмо им ми менаџери. Има певача који хоће да буду само на Пинку - рекла је Тања за Пресс.
Р. Ј.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси