Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Кошава одрешила кесу
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

27. 08. 2010.

Извор: Политика

Кошава одрешила кесу

Да нас очекује врућа телевизијска јесен, али и бесомучна трка за рејтингом, сведочи и информација коју смо сазнали од извора блиских челницима ТВ Кошаве, да ће се ова медијска куће од јесени највероватније звати Хепи, а ново име донеће и нову, освежену програмску концепцију, као и сасвим другачију визуелну концепцију.



Већ смо видели да је Кошава у сопственој продукцији урадила и два домаћа серијала „Из кеца у двојку”, али и „Тотално нови талас”, а како се шушка по кулоарима, то је само увертира у нове пројекте ове куће која је очито решила да се боље позиционира међу домаћим телевизијама са националном фреквенцијом.

Маркетинг Кошаве, сазнајемо, одрешио је кесу и очекује се још узбудљивих вести из ове куће. Већ се извесно време на овој телевизији врти реклама која позива нова ТВ лица да се пријаве за место новинара, водитеља... Али се такође помињу и звучна имена као што су Оливера Ковачевић, Марија Килибарда, Анђелија Вујовић…Како видимо по форумима, најчешћи коментари су да је време да се ствари промене и да је сјајна вест да „Челична Лејди”, Оливера Ковачевић прелази на Кошаву.

По граду се увелико прича и калкулише о цифрама које су у оптицају за ове велике трансфере. Да ли ће их бити и да ли ће доћи до договора остаје да сачекамо.Колико смо могли да сазнамо, будућа телевизија Хепи биће посвећена читавој породици, тако да ће бити добре забаве, емисија, серија, али и један сасвим нов, на нашим просторима још невиђен ријалити који ће, како се шушка, засенити све до сада виђено на домаћим телевизијама. Очигледно су се људи из врха компаније одлучили да дају велики новац и промене констелацију на ТВ небу.

А да ли те новине подразумевају да ће и у потпуности бити промењен водитељски кадар, наш извор тврди: „Звезде попут Бранке Невистић и Сузане Манчић завршиле су са пословањем на овој телевизији, а и Бранка (бивша Гласовић) је замењена млађом и лепшом Александром Симић!” Челници Кошаве очигледно неће давати паре за истрошене и извикане ТВ звезде, оне које пуне страница таблоида, али како незванично сазнајемо можда се у новом тиму нађе и нека инострана лепотица.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси