Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  НУНС направио онлајн профил Шарића
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

24. 08. 2010.

Извор: Прес

НУНС направио онлајн профил Шарића

Београд - Онлајн профил тренутно најтраженијег криминалца и бегунца Дарка Шарића, осумњиченог за шверц наркотика, који садржи мноштво информација о његовим сарадницима, компанијама које је контролисао и његовој имовини, доступан је на сајту www.reportingproject.net, саопштило је Независно удружење новинара Србије (НУНС).

Профил су саставили новинари Центра за истраживачко новинарство НУНС-а, а међу документима су компанијски записи и банковни трансфери из којих се види како су Шарић и сарадници инвестирали десетине милиона евра из оф-шор зона у Србију.

- На сајту су доступни оптужнице и пресуде које показују криминалну прошлост Шарића, сарадника, катастарски изводи о непокретностима, саопштења тужилаштва, дозволе за оружје, односно бројни документи и подаци драгоцени за новинаре и медије који извештавају о организованом криминалу - наведено је у саопштењу НУНС-а.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси