Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Хиљадити број јединих бесплатних новина
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

09. 08. 2010.

Извор: Блиц - Београд

Хиљадити број јединих бесплатних новина

Јубилеј дневног листа „24 сата"



Данас излази 1.000 број листа „24 сата", јединих бесплатних дневних новина у Србији. После скоро четири године излажења, „24 сата" међу најчитанијим новинама, нарочито међу читаоцима млађих генерација.

Први број лист „24 сата" изашао је 18. септембра 2006. и веома брзо привукао велики број читалаца. Поред тога што су бесплатне, „наранџасте новине" од других издвајају сажете информације, вести и приче које покривају најбитнија дневна дешавања, али и занимљиви људи и догађаји...

Када је средином септембра 2006. изашао први број "24 сата" вест о бесплатним новинама проширила се муњевитом брзином. Због великог интересовања годину дана касније покренуто је и издање за Нови Сад, а већ 16. марта 2009. покренут је и пројекат „е24 сата", издање које се чита преко интернета.

„24 сата" наметнуле су се као гласило млађе популације, што није изненађење с обзиром да су теме које ова новина обрађује углавном посвећене њима. Од укупног броја читалаца "24 сата" чак 42 одсто су млађи од 30 година, а када се на то додају и они до 40 година, проценат је око 60 одсто.

Места на којима се свакодневно могу наћи ове бесплатне новине из дана у дан све више расте, тако да Београђани до свог примерка могу доћи и у возилима „сити буса", јавним гаражама, паркингу на београдском аеродрому, тржним и пословним центрима, на факултетима, Ади Циганлији, на већини стајалишта градског ргевоза, као и код љубазних колпортерки.

Колика је популарност сведочи и податак да око 100.000 људи добија „24 сата" на свој мејл. Издање „е24 сата" омогућава свима да на свој мејл свакодневно добију примерак ове бесплатне новине.

Регистрација је једноставна и може да се уради на www.24sata.rs. „24 сата" се свакодневно труди да читаоцима улепша почетак дана, а често то чини и поклањајући карте за концерте, представе, филмове...

Б. Р.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси