Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Ухапшени осумњичени за напад на Теофила Панчића
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

03. 08. 2010.

Извор: Блиц онлајн

Ухапшени осумњичени за напад на Теофила Панчића

Двојица осумњичених за напад на колумнисту недељника Време Теофила Панчића ухапшени су данас, сазнаје Блиц.



Њима је одређено полицијско задржавање и данас ће бити изведени пред истражног судију. Реч је о двојици младића, старости око 20 година, обојици из Београда, Изјавио је директор полиције Милорад Вељовић за Тањуг.

Панчић је нападнут у суботу 24. јула после 23 сата када је у Земуну ушао у градски аутобус.

За њим су утрчала двојица младића са капуљачама и почела металном шипком да га ударају по глави и телу. Напад је трајао петнаестак секунди, а нико од путника није реаговао нити је позвао полицију. Нападачи су потом истрчали из аутобуса, а Панчић је сам позвао и сачекао полицију.

Панчић је после напада за „Блиц“ изјавио да је јасно да је био циљана жртва, јер нападачи нису ништа причали, нити су намеравали да га опљачкају.

"Сасвим је очигледно да је напад планиран. Раније сам доживљавао непријатности, претње, увреде, али никада нисам нападнут. Разлози напада могу бити искључиво у мом јавном послу и јавном ангажману. Не видим апсолутно никакве друге могуће разлоге, јер се јер се не бавим никаквим мутним радњама у животу, нити било коме шта дугујем, нити имам било какве контакте с подземљем или било чиме другим - рекао је за „Блиц“ Теофил Панчић.
Тањуг

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси