Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  На снимку се не виде лица нападача на Теофила Панчића
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

31. 07. 2010.

Извор: Блиц

На снимку се не виде лица нападача на Теофила Панчића

Београд - Министар полиције Ивица Дачић изјавио је јуче да је камера „са једне институције“ снимила нападаче који су прошле суботе у аутобусу на линији 83 шипком претукли новинара „Времена“ Теофила Панчића, али да „лица починилаца не могу да се разазнају“.



Дачић је напоменуо да сигурносне камере нису забележиле шта се дешавало у аутобусу, у коме је Панчић претучен. Министар је рекао и да је у истрази напада полиција приводила и саслушавала неке особе и упоређивала њихове отиске и ДНК са онима нађеним на лицу места.

- Позивам сведоке напада на Панчића да се јаве полицији. Пошто нема сведока, истражни органи морају да приводе велики број особа како би дошли до евентуалних трагова - рекао је Дачић и додао да „није добро да полиција много говори док се случај не расветли“.

„Блиц“ је већ писао да су камере „Ерсте банке“ у Земуну снимиле нападаче, али да се њихова лица не виде јасно јер је био мрак. Метална шипка која је нађена на станици на којој су хулигани претукли Панчића била је на вештачењу и на њој су нађени трагови ДНК. Међутим, ти трагови се нису поклопили са ДНК ниједног од младића који су приведени на саслушање.

Београдска полиција је и јуче наставила да на информативни разговор приводи младиће из Земуна који су познати по насилничком понашању и за које се претпоставља да можда имају неких сазнања о идентитету нападача на колумнисту „Времена“. Нико, међутим, не жели да нагађа када ће хулигани бити ухапшени.
А. Ж. А.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси