Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Телевизија Фокс од септембра мења назив
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

13. 07. 2010.

Извор: Данас

Телевизија Фокс од септембра мења назив

Београд - Телевизија Фокс у Србији од септембра ће променити назив, а за сада постоји неколико предлога од којих је један ПСТ, каже за Данас Александар Радош, директор за маркетинг и комуникације у овој телевизији.



Он истиче да је назив Прва српска телевизија, који се провлачи кроз медије, интересантан, јер је „Фокс прва телевизија која се појавила откако је Србија постала самостална држава“, али да ипак нису размишљали о томе.

Према његовим речима, још није одлучено шта ће значити скраћеница ПСТ и да ли ће то бити нови назив ове телевизије. Он додаје да се у Фоксу тренутно „ради на томе“, као и да остале предлоге засад неће износити у јавност.

- Као што је познато, телевизија Фокс је променила власничку структуру, па је у складу с тим дошло и до промена у организационој структури и менаџменту и у самом називу телевизије. Интересантни су предлози које смо могли да прочитамо по медијима, али ни о једном од тих нисмо размишљали. У сваком случају, захвални смо медијима на предлозима - објашњава Радош.

У Републичкој радиодифузној агенцији (РРА) потврдили су за Данас да је Савет РРА одобрио захтев телевизије Фокс за промену назива и да је један од предлога ПСТ.

Б. Цвејић

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси