Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Уместо суђења, дају помоћ
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

09. 07. 2010.

Извор: Курир

Уместо суђења, дају помоћ

Слободан Вучићевић и редакције Курира и Гласа јавности договорили се да окончају судске поступке, а новац уплате дечјој болници

Београд - Помоћи деци вредније је од повлачења по судовима! До овог закључка дошли су једногласно бизнисмен Слободан Вучићевић и редакције Курира и Гласа јавности, који су се договорили да споразумно окончају неколико судских поступака тако што су наше редакције уплатиле 100.000 динара Центру за трансплантацију бубрега Универзитетске дечје болнице у Тиршовој.

На тај начин изглађени су односи који су нарушени после написа објављених у Куриру и Гласу јавности управо на данашњи дан, 9. јула, прошле године. Како се испоставило, у тим текстовима ненамерно су истакнути нетачни наводи којима је Вучићевићево пословање стављено у негативан контекст.

Годину дана након тога договорено је да се ова неугодна епизода превазиђе на начин који ће највише обрадовати оне којима је помоћ најпотребнија. Ове недеље на рачун Дечје болнице у Тиршовој уплаћен је износ од 100.000 динара, који ће бити употребљен на најбољи могући начин у Центру за трансплантацију бубрега.Наиме, трансплантација је здравствена метода која се у овом Центру рутински спроводи са одличним резултатима у последњих десетак година.

Р. К.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси