Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Шешељ тужио новинаре
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

09. 07. 2010.

Извор: Политика

Шешељ тужио новинаре

Лидер СРС-а Војислав Шешељ и његова супруга поднели тужбе против новинара и одговорних у листовима „Блиц” и „Прес” због, како кажу у странци, објављивања неистина да је Шешељ из Хага наручио убиство Томислава Николића.

Шешељева супруга Јадранка поднела је приватну кривичну тужбу против новинара листа „Време” Дејана Анастасијевића, јер је у „Блицу” изјавио да је Јадранка Шешељ донела у Београд наводни списак за ликвидацију на коме је било и име Анастасијевића.

Јадранка Шешељ је тужила оснивача и главног и одговорног уредника листа „Прес” због текста у којем се тврди да је Милош Симовић у свом исказу јавном тужиоцу рекао да је Јадранка Шешељ пренела поруку о наводно нарученом убиству Николића.

Бета

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси