Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Дијана Бајаловић још ћути о дозволи ВАЦ-у
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

25. 05. 2010.

Извор: Pres

Дијана Бајаловић још ћути о дозволи ВАЦ-у


Београд - Комисија за заштиту конкуренције још увек није саопштила да ли ће немачкој медијској групи ВАЦ дозволити да купи 60 одсто акција „Новости“.

Прес је прошле недеље објавио незваничну информацију да ће Комисија ипак издати потребну дозволу ВАЦ-у, али председник Савета Комисије Дијана Марковић-Бајаловић и даље упорно одбија да одговори да ли је ова информација тачна.

Одговор да ли ће ВАЦ добити дозволу нисмо могли да добијемо ни од других чланова комисије, јер је само председница Савета задужена за изјаве медијима.

С друге стране, адвокати Станка Суботића који је у Србији оптужен за шверц цигарета, предали су специјалном тужиоцу за организовани криминал Миљку Радисављевићу Суботићеву изјаву у вези приватизације „Вечерњих новости“. Суботићев адвокат Радослав Тадић рекао је да је Тужилаштву достављена и документација о свим фирмама и појединцима који су учествовали у процесу.

Д. И.


Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси