Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Купце Радио Пирота интересују само квадрати
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

05. 02. 2010.

Извор: Блиц - Србија

Купце Радио Пирота интересују само квадрати


Директор и главни уредник Радио Пирота Оливера Китановић казала је „Блицу“ да потенцијалне купце ове медијске куће интересују само квадрати пословног и земљишног простора који поседује овај радио.

За 19. фебруар ове године заказана је аукцијска продају ЈП Радио Пирот, јединог неприватизованог медија у Пироту. Почетна цена је 4,3 милиона динара, минимум инвестиција је 937.000 динара, а износ депозита 2,1 милион динара. Откуп документације је 40.000 динара, а последњи рок за њен откуп је 10. фебруар.

Радио Пирот запошљава 11 радника. За одлазак уз отпремнину пријавило се двоје новинара. Радио Пирот располаже сопственим простором од 102 квадрата у центру града.

Оснивач Радија, општина Пирот, понудила је отпремнине онима који желе да оду.Долазили су потенцијални купци и буквално премеравали квадрате нашег пословног простора, интересовали се за површину њиве у граду где је некада био наш предајник, чудили се да за 40.000 евра може да се купи 100 квадрата у центру града.

Потенцијални купци интересовали су се за квадрате, њиве и земљиште. Нико није питао да ли имамо дозволу за рад, какав програм емитујемо, какав је кадровски потенцијал и како смо технички опремљени. Једино је потенцијални купац из Бугарске био заинтересован за фреквенцију и питао да ли имамо оптички кабл - каже директор и главни уредник Радија Оливера Китановић.

З. Панић

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси