Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Министар Мркоњић се јавно извинио новинару због шамара
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

04. 02. 2010.

Извор: Прес

Министар Мркоњић се јавно извинио новинару због шамара


Београд - Министар за инфраструктуру Милутин Мркоњић извинио се јуче јавно новинару „Курира“ Милану Лађевићу, који га је претходно оптужио да га је ошамарио у Скупштини Србије!

Мркоњић се, ненајављен, појавио појавио на конференцији за штампу коју је поводом афере „Шамар“ организовао УНС и видно узбуђен и дрхтавог гласа извинио се новинару.

- Добар дан, ја сам Милутин Мркоњић - започео је министар и обратио се новинару Лађевићу:

- Милане, знамо се... Пре свега, дакле, желим да се извиним Милану Лађевићу, човеку кога изузетно ценим и са ким сам доста дуго сарађивао без икаквих проблема, као и са свим другим новинарима - рекао је Мркоњић, и додао:- Мој манир никад није био да улазим у сукоб са медијима. Моја комуникација је мало неуобичајена за време у којем живимо и ја то прихватам. Учинио сам то без икакве зле намере и из личних симпатија према Милану. Ја му се сада, ево, јавно извињавам. Као човеку му се извињавам, и није у реду да њега боли због тога што сам ја повукао један потез који није уобичајен. Извини, дакле, Милане - рекао је Мркоњић, пружио руку помирења Лађевићу и напустио конференцију одмах након што је Лађевић прихватио извињење.

Лађевић је најавио да ће одустати од кривичне пријаве против министра Мркоњића, коју је правни заступник „Курира“ Снежана Ђокић у његово име требало да поднесе због увреде.

Председница УНС Љиљана Смајловић, упркос Мркоњићевом извињењу, захтева да МУП покрене истрагу поводом овог инцидента и да се о њему изјасне премијер Србије Мирко Цветковић и остали министри.

Д. Л.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси