Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Кораксу награда Савета за борбу против корупције
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

09. 12. 2015.

Извор: Танјуг

Кораксу награда Савета за борбу против корупције

Карикатуриста Предараг Кораксић Коракс добитник је овогодишње награде "Верице Бараћ" Савета за борбу против корупције.

 

Коракс је добитник награде Савета која се, како је рекао потпредседник те институције Мирослав Милићевић, додељује истакнутим борцима за истину и борбу против корупције.

"Нисам сигуран да карикатуриста може тако ефектно као новинари да се пронађе у теми борбе против корупције", рекао је Коракс и нагласио да нема цензоре, да се труди да буде самосталан у свом мишљењу и каже увек шта мисли.

Награда Кораксу је додељена на конференцији Агенције за борбу против корупције поводом Међународног дана борбе против корупције.

У име Агенције, директорка Татјана Бабић новинарима је доделила захвалнице и поручила им да тиме Агенција жели још више да их охрабри да пишу случајевима корупције.

Захвалница је додељена новинарки Новинске агенције Танјуг Викторији Трифуновић, новинарки РТС Драгани Сотировски, новинару Вечерњих новости Драгутину Стевановићу, новинаркама Данаса Лидији Валтнер и НИН-а Сандри Петрушић.

 

Коментари (1)

Остави коментар
пет

11.12.

2015.

cane [нерегистровани] у 08:21

SVAKA ČAST KORAKSU ALI ...

Treba nam nova Agencija za borbu protiv korupcije ! Postojeća nema kredibilitet i treba je rasformirati. Zašto više niko ne pominje konferenciju za štampu na kojoj je Mario Spasić obelodanio dokaze o teškim finansijskim i drugim zloupotrebama u ovom državnom organu koji treba da bude kjlučna institucija u borbi protiv korupcije.

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси