Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Разумем одлуку премијера, борићу се против злостављања жена
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

08. 12. 2015.

Извор: Танјуг

Разумем одлуку премијера, борићу се против злостављања жена

Министар одбране Братислав Гашић поновио је данас извињење за увреду на рачун новинарке телевизије Б92, истакао да је свестан да у нашем друштву много случајева злостављања жена и поручио да ће његова мисија од сада бити да се против тога бори.

 

“У друштву имамо превише случајева у којима се према женама не опходимо на фер начин, превише случајева злостављања жена. Веома ми је жао што је мој гест и поступак допринео томе на неки начин и од данас ће моја мисија бити да се борим против те ружне приче”, рекао је Гашић на конференцији за медије.

Он је додао да разуме свог пријатеља и премијера Александра Вучића и да нема ниједну реч љутње уперену против њега.

“У поптуности ми је јасно шта стоји иза његове одлуке. На крају крајева сви се ми у СНС боримо за модернију, лепшу, пристојнију и бољу Србију. Ја сам потпредседник СНС и волим СНС и Вучића и учинићу све да својим радом помогнем својим пријатељима у СНС”, рекао је Гашић.

Упитан да ли ће поднети оставку Гашић није желео да одговори.

"Не могу ни да започнем да објашњавам колико се осрамоћено и згрожено осећам. Немам речи којим бих могао да искажем извињење за своје понашање", рекао је Гашић.

Он је поновио да се лично извинио новинарки коју је увредио и додао да разуме да оно што је рекао није увредило само њу већ многе грађане Србије, и замолио за опроштај.

"Током моје кратке политичке каријере дао сам све од себе да радим напорно и већину времена употребим зарад добробити земље и народа. Могу само да се надам да ћу у будућности имати прилику да поново служим својој земљи", поручио је Гашић.

Гашић је у недељу, пре давања изјаве новинарима у Трстенику, рекао да "воли новинарке које лако клекну", што је наишло на велику осуду јавности и премијера.

Вучић је јуче новинарима рекао да Гашић, после коментара упућеног новинарки Б92, не може да остане министар, јер би то "била лоша порука за све жене".

Коментари (2)

Остави коментар
уто

08.12.

2015.

anonymous [нерегистровани] у 17:55

Vučić treba da smeni Velju Ilića! Evo i zbog čega

Vučić treba da smeni Velju Ilića! Evo i zbog čega

https://www.youtube.com/watch?v=94BcFqu_mRU

Одговори
уто

08.12.

2015.

anonymous [нерегистровани] у 17:20

RTV Vranje Bratislav Gasic izjava 30 04 2015

https://www.youtube.com/watch?v=YgRkbRxdU8s&feature=youtu.be

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси