Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  ОК РАДИО: Не сређујте новинаре, СРЕДИТЕ ГРАД!
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

30. 11. 2015.

Извор: ОК радио

ОК РАДИО: Не сређујте новинаре, СРЕДИТЕ ГРАД!

Приликом редовног радног задатка у главној улици у Врању вербално је нападнута новинарка ОК Радија Слађана Тасић.

Ничим изван, један од шефова необезбеђеног и по разним другим основама нелегалног градилишта, изнервиран вероватно тиме што је новинарка фотографисала заиста страшно стање на градилишту, један од шефова простора, веровато радник „Водовода“, испалио је према новинарки ОК Радија, службеном лицу, салву драња и претњи.

Основни проблем био је зашто се фотографише каљуга у центру, и то без дозволе, на простору где нигде и ничим није обележено да је фотографисање забрањено.

Дотични је од новинарке тражио да се писмено обрати „надлежнима“ и добија дозволу да слика.

Све се дешавало пред стотину мученика који су морали да пролазе орање, јер другог, заобилазног пута, једва и да има.
ОК Радио изражава велику огорченост оваквим бахатим поступком нижих службеника, који себи дају за право да штите државу као да је њихова, при томе дозвољавајући да градилиште буде неограђено, радници раде без шлемова и друге заштитне опреме и слично.

Још једном се у овом граду новинари ишчитавају као највеће зло. Да није нас, све би било у реду, многи не би ни знали како се овде ради, и ко све има смелости да од Врања направи неплодну и необрађену њиву.

После свега, и новинарка Тасић и ОК Радио имају само једну, јасну поруку — сређујте град, а не новинаре. Радите свој посао, а не брините о туђем.

Драли се или не, вређали или претили, ми ћемо радити свој посао. Остаје нада да ће и ви, конанчно, да почнете да се бавите својим.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси